Fotografie 2010/2011

Zde najdete fotografie akcí, které proběhly v naší škole v roce 2010/2001.

Mlácení obilíčka - od zrna ke chlebu

Pro všechny je nezapomenutelným zážitkem moci si vlastnoručně něco vyrobit nebo vypěstovat. Děti v naší škole si mohly zažít cestu od okamžiku, kdy se zrníčko dostane do náruče matky Země až k upečení chleba. Nejdříve jsme si na podzim žito společně zaseli. Přes rok obilíčko rostlo a zrálo a naše práce byla odměněný krásnými klasy obilí, které jsme v srpnu ručně sklidili srpem.


Slavnost studánek

Letos poprvé jsme se s dětmi rozhodli vyčistit pramen s potůčkem v lese blízko Nové Vsi nap Pop. Inspirovali jsem se textem z čítanky od pana Bureše - Otvírání studánek.


Momentky ze života školy

Snažíme se vytvářet příjemné, bezpečné a inspirativní prostředí, kde se děti cítí dobře a kde se mohou přirozeně rozvíjet a poznávat.


Obrázky žáků

Prohlédněte si některé obrázky našich žáků. Všechny obrázky jsou pravidelně vystavovány v prostorách školy na chodbě.


Plavání v Aqua parku v Jičíně

Od 9.9. 2010 do 11.11. 2010 jsme tradičně celá škola a školka jezdili plavat do Aqua parku v Jičíně. Všichni si s radostí užívali vodního živlu. Podívejte se na fotky!


Drakiáda 2010


Tvůrčí návštěva v dílně Tilia


Martinské setkání

Dne 11. listopadu 2010 jsme se sešli ve škole s dětmi ze školy a školky a jejich rodiče na Martinském setkání. 


Vánoční besídka

Ve čtvrtek 16.12. 2010 se uskutečnila Vánoční besídka. Děti MŠ a ZŠ společně s paními učitelkami společně připravily pro rodiče vánoční program. 


Den Země

Jako každý rok jsme slavili Mezinárodní den Země (22.dubna). Jelikož na tento den letos připadli Velikonoce, měli jsme projektový den ke Dni Země již ve středu 20.4. 2011. 


Pálení čarodějnic

Tradičně každý rok pořádáme na školní zahradě slet čarodějnic a čarodějů. I letos se čarodějnictvo z MŠ a ZŠ slétlo na zahradě.


Beseda s policistou

Do základní školy zavítal pan policista ze Semil, který si s dětmi povídal o policejním povolání.